Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Ziua unui copil şi surpriza poliţiştilor

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ dată fiind situaţia generată de epidemia de coronavirul, aniversarea zilei de naştere a unui copil era imposibilă într-un cadru festiv ■ părinţii au complotat cu poliţiştii, Gabriel avînd parte de o mare surpriză pe data cînd a împlinit 9 ani ■ şi doi cîini poliţişti au participat la inedita „misiune“ ■

Pandemia cu distanţarea socială şi restricţiile de circulaţie impuse prin ordonanţele militare au făcut ca nimic să nu mai fie ca înainte de apariţia virusului ucigaş.

Cei mai mici sînt sînt cei mai vitregiţi, avînd în vedere faptul că nu doar nu mai socializază dar nu mai au parte de petrecerile zgomotoase şi pline de vervă pe care le-au avut în anii trecuţi.

Avînd în vedere exemplele din ţară şi nu numai, părinţii unui puşti în vîrstă de 9 ani au conspirat cu poliţiştii nemţeni pentru a-i aduce copilului un zîmbet la împlinirea vîrstei de 9 ani. Pentru a nu-şi petrece ziua de naştere izolat în casă, fără prieteni, fără petrecere şi mai ales fără cadouri, oamenii legii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual au fost complici la transformarea zilei de naştere a lui Gabriel într-o experienţă unică.

S-a întîmplat pe 2 mai 2020 cînd, pentru cîteva minute poliţiştii au ieşit din tiparul activităţilor specific şi, însoţiţi de doi cîini poliţişti, au făcut un gest de suflet pentru micuţul sărbătorit.

Oamenii legii au mers cu maşinile din dotare la locuinţa aniversatului şi i-au urat „La mulţi ani!“ într-o formă inedită. Fericit dar şi vizibil emoţionat de surpriza de care a avut parte de ziua lui, Gabriel le-a mulţumit oaspeţilor pentru implicarea în aniversarea sa. „Misiunea de suflet, aceea de a face un copil fericit, a fost îndeplinită cu succes. La mulţi ani, Gabriel şi felicitări pentru modul în care ţi-ai serbat ziua de naştere în această perioadă, rămînînd în casă şi dînd un exemplu tuturor!, i-au transmis poliţiştii nemţeni lui Gabriel, care cel mai probabil îşi va aminti toată viaţa de petrecerea lui din ziua în care a împlinit 9 ani, cînd invitaţi au fost doar oamenii legii din cadrul Poliţiei Neamţ.

De o surpriză similară a avut parte un copil din municipiul Suceava, Alexandru Rafael, miercuri, 29 aprilie, când a împlinit 7 ani şi era supărat pentru că nu putea să organizeze o petrecere la care să-şi invite bunicii şi prietenii. Băieţelul locuieşte împreună cu părinţii şi fratele său, într-un bloc din oraşul menţionat, iar în urul orei 10.00, două maşini de Poliţie au ajuns în faţa imobilului. Locatarii s-au întrebat ce este în neregulă când au văzut girofarurile pornite, dar s-au edificat despre ce şi cum cînd poliţiştii au început să-i cînte „La mulţi ani!“ şi „Rafi să trăiască!“.

Advertisement
Trending