Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Un şofer drogat şi alţi doi băuţi

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pe 20 iulie, oamenii legii de la Biroului Rutier Piatra Neamţ au tras pe dreapta un autoturism condus de tînăr de 20 de ani, care se deplasa pe strada Petru Movilă.

„Întrucît conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mişcări şi vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicînd o valoare pozitivă pentru Cannabis“, conform Poliţiei Neamţ.

Tînărul a fost condus la centrul de permanenţă, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în sînge a substanţelor stupefiante.

Un dosar penal cu aceleaşi acuze a fost deschis pe numele unui nemţean de 24 de ani, din Boghicea. Asta după ce pe 21 iulie a fost tras pe dreapta în Bîra, iar la fiolă a avut un rezultat de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07:00 poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Săvineşti, care era băut, rezultatul la alcooltester fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a dat carnetul de şofer pe un dosar penal.

FOTO: generica

Advertisement
Trending