Contactează-ne

Eveniment

Neamţ: Tragedie. Bătrînă decedată în incendiu

Știre publicată în urmă cu

în data de

O femeie în vîrstă de 87 de ani a decedat în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi, 6 spre 7 ianuarie, la o locuinţă socială din Roman. Flăcările au izbuncit din cauza amplasării unui material combustibil lîngă o sobă de teracotă.

“În jurul orei 03.10 pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în municipiul Roman, pe strada Fabricii, la o locuință socială.

Aceștia s-au deplasat la intervenție cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la două încăperi și acoperișul clădirii.

În interiorul locuinței a fost descoperită o femeie, în vârstă de aproximativ 87 de ani, decedată. Pompierii au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind amplasarea unui material combustibil  lângă sistemul de încălzire (sobă de teracotă). În urma incendiului au ars aproximativ 50 mp din acoperișul clădirii și bunuri materiale din cele două încăperi”, au transmis reprezentan]ii ISU Neam].

Advertisement
Trending