Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Şoferi care au gafat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un pietrean de 44 de ani este cercetat de poliţişti după ce a fost depistat în trafic conducînd sub influenţa alcoolului. S-a întîmplat pe 19 iulie, pe strada Mihai Viteazu.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la un centru de permanenţă, unde i s-au recoltat mostre în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal şi acum este pieton. În aceeaşi situaţie este un nemţean din Răuceşti. „La data de 15 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Răuceşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice“, anunţă Poliţia Neamţ.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat sînge în vederea stabilirii alcoolemiei reale, care în lichidul vital îşi dublează concentraţia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Advertisement
Trending