Contactează-ne

Eveniment

UPDATE Neamţ: Şoferul criminal, căutat de poliţişti, a fost prins

Știre publicată în urmă cu

în data de

Şoferul unei autoutilitare, care a accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu Neamţ, şi a fugit de la locul accidentului este căutat de poliţişti. Tragicul eveniment s-a produs pe 10 martie, pe DJ 155 I, în localitatea Topoliţa.

“La data de 10 martie., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț, au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 155 I, în localitatea Topolița, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, șoferul unei autoutilitare ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu Neamț.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit imediat locul faptei, fără încuviințarea polițiștilor.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autoturismului și a conducătorului auto, urmînd a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

 

UPDATE – Polițiștii rutieri au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 41 ani, din Petricani, care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, după producerea unui eveniment rutier. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 155 I, în localitatea Topolița.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu Neamț. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, în jurul orei 10.00, polițiștii au reușit depistarea și identificarea, pe raza localității Boiștea, a conducătorului auto în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Petricani. Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În cursul zilei de mâine, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive – sursa IPJ Neamţ.

 

FOTO: generică

Advertisement
Trending