Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Scandalagii potoliţi cu dosare penale

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ trei indivizi au fost reţinuţi după un scandal de pomină, petrecut la Valea Ursului ■ un alt caz, cu un tînăr extrem de nervos, a avut loc la Vînători - Neamţ ■ şi acesta a fost încătuşat ■

Trei bărbaţi din Valea Ursului, care au provocat scandal, au fost potoliţi cu cătuşe. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

S-a întîmplat pe 6 iunie, cînd oamenii legii de la Sectia de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost anunţaţi că doi tineri au fost agresaţi fizic în apropierea unui bar din Valea Ursului.

Din investigaţii a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 33 de ani, din Valea Ursului, ar fi lovit cu o sticlă un tînăr de 24 de ani, din Ion Creangă.

„La scurt timp, un alt bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, folosindu-se de un ciob de sticlă, l-ar fi tăiat în zona corpului. De asemenea, cei în cauză, împreună cu un alt bărbat de 58 de ani, ar fi continuat să exercite acte de violenţă atît asupra tînarului de 24 de ani, cît si asupra fratelui său, de 21 de ani“, anunţă Poliţia Neamţ.

În baza probatoriului, agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmasă fie prezentaţi unui procuror, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În alt caz, a fost reţinut un tînăr de 21 de ani, din Vînători Neamţ, acesta fiind acuzat că a lovit şi ameninţat patru persoane. S-a întîmplat pe 7 iunie cînd au fost sesizaţi poliţiştii din Tîrgu Neamţ.

Oamenii legii s-au deplasat la locul scandalului şi deoarece cel în cauză ar fi manifestat o atitudine ostilă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul poliţiei. Cercetările au stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, individul ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 46 de ani, unde ar fi provocat scandal şi l-ar fi lovit atît pe acesta, cît şi pe soţia acestuia.

După ce s-a răcorit a plecat, dar nu s-a liniştit. Pe o stradă din localitatea a lovit şi ameninţat doi localnici de 41, respectiv 51 de ani. Tînărul a fost reţinut fiind acuzat de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Şi acest agresor a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore şi urma să fie prezentat procurorilor.

FOTO: generica

Advertisement
Trending