Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Scandal pornit de la o palmă, soldat cu trei reţineri

Știre publicată în urmă cu

în data de

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti pentru lovire şi tulburarea liniştii publice în urma unui scandal izbucnit pe 9 ianuarie, în Negreşti. conflictul a pornit de la o altercaţie între doi tineri, însă ulterior în scandal au intervenit şi alte persoane.

“Polițiștii au reținut pentru 24 de ore trei persoane din Negrești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Negrești, cu privire la faptul că, în apropierea locuinței sale mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce un tînăr de 22 de ani, se afla în apropierea locuinței sale din Negrești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat și lovit cu palma un tînăr de 23 de ani, din aceeași localitate. Întrucît conflictul izbucnit între cei doi a degenerat, pentru aplanarea acestuia a intervenit mama tînărului de 23 de ani și un bărbat de 51 de ani, care ar fi adresat expresii jignitoare. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicați au tulburat ordinea şi liniștea publică, provocînd indignarea persoanelor aflate în apropiere.

Persoanele participante la conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat și avînd în vedere pericolul social al faptelor, cei doi tineri și bărbatul de 51 de ani, toți din localitatea Negrești, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive”, au comunicat reprezentanţii IPJ Neamţ.

FOTO: generică

Advertisement
Trending