Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: S-a răzbunat cu foc pe unchiul care îi datora bani

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tânăr de 20 de ani, din Roman, supărat pe un unchi de-al său care-i datora bani, a ales să se răzbune incendiind o anexă a locuinţei datornicului. Fapta a fost comisă pe 26 iulie, în toiul nopţii, iar tânărul a fost reţinut ulterior pentru distrugere prin incendiere.

“În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Roman, bănuit că ar fi incendiat anexa unui imobil ce aparține unchiului său.

La data de 26 iulie a.c.,  în baza activităților de documentare și investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Neamț a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26 iulie a.c., în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, din Roman, pe fondul consumului de alcool și a unei sume de bani pe care unchiul său, de 52 de ani, din localitatea Negrești i-o datora, i-ar fi incendiat o anexă a locuinței.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanţii IPJ Neamţ.

Coincidenţă nefericită, în aceeaşi localitate, în aceeaşi noapte, dar cu câteva ore mai devreme, o altă casă a fost incendiată. Amănunte aici: http://monitorulneamt.ro/neamt-casa-incendiata-in-toiul-noptii/ 

Conform informaţiilor oferite de anchetatori, din primele date ale investigaţiei rezultă că nu este vorba despre acelaşi autor, în cazul casei incendiate oamenii legii continuând verificările pentru stabilirea făptaşului.

 

FOTO: generica

Advertisement
Trending