Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: S-a rănit în timp ce încerca să stingă un incendiu

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital, marţi, 4 august, după ce a încercat să stingă flăcările ce cuprinseseră o locuinţă din satul Ghigoieşti, comuna Ştefan cel Mare.

“Prin apel la 112, în jurul orei 11:15, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Ghigoiești, comuna Ștefan cel Mare.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Ștefan cel Mare cu o autocisternă.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case nelocuite, cu posibilitatea propagării la o locuință aflată în imediata apropiere.

Până la sosirea forțelor de intervenție, un tânăr în vârstă de 24 de ani a încercat să intervină pentru stingerea incendiului, suferind un traumatism la umăr. Aceasta a fost preluat de paramedici și transportat la spital.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia a ars casa pe o suprafață de aproximativ 45 mp cu bunurile materiale aflate în interior.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Advertisement
Trending