Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Prefectul vrea semafor şi cameră de luat vederi în “intersecţia morţii”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Prefectul de Neamţ, George Lazăr, a solicitat semafoare şi cameră de luat vederi inteligentă în intersecţia de la Girov, locul în care s-au produs de-a lungul timpului numeroase accidente grave.

“Am solicitat amenajarea unei intersecţii semaforizate prevăzută cu o cameră de luat vederi, la Girov, în format inteligent, pentru a nu bloca nici drumul naţional şi nici drumul judeţean, totul în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Am solicitat alocarea de fonduri, ce este realizabilă în cursul anului 2020, şi o expertiză din partea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ce va oferi standardizarea şi soluţia tehnică corectă pentru această intersecţie”, a declarat prefectul de Neamţ, George Lazăr.

 

FOTO: imagine de la un accident produs în intersecţia de la Girov

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. V.Vasile

    5 februarie 2020 at 11:47 AM

    Asa cum este in momentul de fata, este semnalizata si amenajata suficient de bine pt. cei ce conduc corect si au respect pt. ceilalti participanti la trafic. Teribilistii , cocalarii,mor si provoaca moartea indiferent de restrictii. De odrasla lui Gino Iorgulescu, ce spuneti, la ce consumase ,mai contau camerele sau semafoarele ??

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending