Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: O arestare în dosarul de cămătărie şi şantaj

Știre publicată în urmă cu

în data de

În urma celor şase percheziţii care au avut loc pe 21 iulie, la Roman, poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de un romaşcan de 43 de ani, acesta fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

După audieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a decis privarea de libertate pe o perioadă de 30 de zile. Totul după ce oamenii legii au avut în vizor o grupare acuzată de camătă, şantaj şi deţinere ilegală de arme.

„Pe 21 iulie 2020, poliţiştii au pus în executare şse mandate de percheziţie, la domiciliile unor persoane bănuite ca deţin arme în mod ilegal“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Acţiunea a vizat depistarea şi probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj. „Au fost descoperite două arme letale cu glonţ, de calibru 9 x 21 mm. şi 8 mm., 10 cartuşe şi un pistol tip airsoft, supus autorizării, deţinute în mod ilegal.

Patru persoane, cu vîrste între 35 şi 50 de ani, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor“, mai arăta Poliţia Neamţ.

Advertisement
Trending