Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Mobilizare pentru găsirea unui hoţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un individ rămas deocamdată necunoscut, care a intrat cu gînduri necurate într-o florărie din Roman, plecînd din incintă cu telefonul angajatului.

Numai că, infracţiunea a fost înregistrată de camerele de supraveghere din incinta spaţiului commercial. Timp de două săptămîni oamenii legii nu au dat de urma hoţului, iar acum s-au decis să facă publice imaginile, în speranţa că cineva îl poate identifica pe răufăcător, pentru ca acesta să fie tras la răspundere penală.

„Cadrele Poliţei municipiului Roman solicită sprijinul cetăţenilor, pentru identificarea unui tînăr, în vederea soluţionării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Roman“, anunţă Poliţia Neamţ.

După vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat că, la data de 14 august 2020, în jurul orei 14:45, profitînd de neatenţia angajatului, tînărul din imagini a pătruns în incinta societăţii comerciale, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

Oricine poate oferi informaţii care pot duce la identificarea persoanei din imagini, este rugat să anunţe Poliţia Roman, la telefon 0233/742.330, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Advertisement
Trending