Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Mamă şi doi copii salvaţi din autoturismul în flăcări

Știre publicată în urmă cu

în data de

Trei paramedici de la ISU Neamţ merită apreciaţi după ce au salvat dintr-o maşină în flăcări o mamă cu doi copii, la Horia.

„Spiritul de salvator nu dispare! Pe 23 iunie, echipajul de paramedici ce încadra ambulanţa SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ, plt.adj.şef Laiu Dan, plt.adj.şef Ciocan Costel şi plt.adj. Darie Vasile, pe timpul deplasării către unitate, după ce au predat pacientul la CPU Roman, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Au observat un autoturism în flăcări, ce se deplasa pe un drum public din comuna Horia. Incendiul se manifesta la motor şi la bordul autoturismului. Prezenţa lor de spirit a salvat o mamă cu doi copii minori. Salvatorii au folosit stingatoarele din autoturism şi ambulanţă pentru a localiza şi lichida incendiul“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Neamţ.

Un alt autovehicul a fost cuprins de foc, în aceeaşi zi, la Petru Vodă – Poiana Teiului. Incidentul a fost anunţat la 112, fiind înregistrat la ora 15:43. A intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială la Garda 2 Poiana Teiului. Conducătorul auto s-a autoevacuat pînă la ajungerea forţelor de intervenţie. A ars compartimentul motor şi habitaclul în proporţie de 90%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

FOTO: generica

Advertisement
Trending