Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: La băutură, şi-a înjunghiat cumnatul

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat de 39 de ani, din Roman, a fost înjunghiat de mai multe ori de cumnatul său, în noaptea de 26 spre 27 august în urma unei certe izbucnite pe fondul consumului de alcool.

“La data de 27 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roman, a fost victima unei agresiuni fizice.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26/27 august a.c., pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, din Roman, l-ar fi agresat fizic pe cumnatul său de 39 de ani, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței acestuia. Bărbatul în cauză a suferit multiple leziuni ce au necesitat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În funcție de rezultatul constatării medico-legale se va stabili încadrarea juridică precum și competența de soluționare a faptei”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

FOTO: generica

Advertisement
Trending