Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Electroşocuri şi un dosar penal

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ agresorul este un bărbat de 30 de ani din Ceahlău ■ el a intrat în casa unei femei de 38 de ani, a lovit-o şi a ameninţat-o, folosindu- se de un dispozitiv cu electroşocuri ■ este cercetat pentru violare de domiciliu, ameninţare, lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, plus uz de armă fără drept ■

Un individ de 30 de ani, din localitatea Ceahlău are probleme de natură penală după ce a intrat în casa unei consătence şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, folosindu-se de un dispozitiv cu electroşocuri.

Pentru fapta sa, dar şi pentru altele, a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore. Totul s-a petrecut pe 17 iunie, cînd cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Ceahlău, fiind documentată activitatea infracţională a suspectului bănuit de săvîrşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, plus uz de armă fără drept.

Cazul a intrat în atenţia anchetatorilor după ce o femeie în vîrstă de 38 de ani a reclamat faptul că, în urmă cu ceva vreme, pe 13 iunie 2020, inividul ar fi pătruns, fără drept, în casa ei, unde ar fi lovit-o şi folosindu-se de un dispozitiv cu electroşocuri a ameninţat- o cu alte acte de violenţă.

În urma denunţului, pe 17 iunie, cadrele Secţei de Poliţie Rurală Bicaz, împreună cu cei de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au efectut o percheziţie la locuinţa suspectului de 30 de ani. De aici a fost ridicat un pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 milimetri, 10 săgeţi cu vîrf metalic şi un dispozitiv cu electroşocuri, bărbatul nefiind autorizat să deţină arme şi muniţii.

„Cel în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovire şi alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul a fost prezentat în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Bicaz, care a dispus aplicarea celei mai blînde măsuri preventive, controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. De menţionat este faptul că la acţiune au participat şi „mascaţii“ din cadru Serviciului de Acţiuni Speciale al Poliţiei Neamţ.

Advertisement
Trending