Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Deputatul care a făcut plîngere împotriva Troleibuzul “ameninţă” cu noi dezvăluiri

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ “a intrat frica în conducerea societăţii Troleibuzul”, susţine Iulian Bulai ■ acesta mai afirmă că, în urma depunerii plîngerii penale, autobuzele noi au fost scoase “la stradă” ■

Deputatul USR de Neamţ, Iulian Bulai, cel care a depus o plîngere penală la Parchet pentru că autobuzele de la Troleibuzul ar fi fost folosite în scop electoral, pentru a transporta angajaţi ai societăţii la mitingul PSD de la Iaşi, “ameninţă” cu noi dezvăluiri, “dacă informaţiile obţinute de USR Neamţ pentru alte cazuri se confirmă”. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat de presă în care mai susţine că societatea judeţeană de transport Troleibuzul a scos astăzi dimineaţă autobuzele noi la stradă, după ce a făcut o plîngere penală împotriva companiei pentru că a folosit o parte dintre acestea pentru deplasarea unor angajaţi la mitingul PSD de la Iaşi. El mai este de părere că presiunea publică exercitată asupra companiei ca urmare a deciziei conducerii Troleibuzul SA de a folosi resursele societăţii în scop politic a făcut ca pietrenii să beneficieze de confortul autobuzelor noi. „Autobuzele noi din Piatra Neamţ au ajuns pentru prima dată în oraş, după ce ieri anunţam plîngerea penală şi faptul că autobuzele noi nu sunt folosite de pietreni, ci doar de către nomenclatura PSD. A intrat frica în conducerea societăţii SC Troleibuzul SA, aparţinînd Consiliului Judeţean, condus de către pionul lui Dragnea, Ionel Arsene. Pietrenii merită dreptate, confort şi demnitate. Le cer pietrenilor să aibă curaj în a-mi sesiza abuzurile instituţiilor controlate de PSD sau alte partide şi îi mulţumesc vicepreşedintelui USR Piatra Neamţ, Florin Zaharia, pentru implicarea sa în verificarea informaţiilor care ne-au fost transmise în acest caz”, a precizat deputatul USR Iulian Bulai. În comunicatul de presă menţionat se mai afirmă că “folosirea resurselor publice în interes de partid de către Troleibuzul pentru mitingul PSD de la Iaşi este doar unul dintre cazurile petrecute în judeţul Neamţ. Dacă informaţiile obţinute de USR Neamţ pentru alte cazuri se confirmă, vor fi făcute publice”.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. janel iosub

    14 mai 2019 at 4:29 PM

    Dar cand vorbeam eu de Troleibuzul, scria Monitorul de Neamt, cat si alte ziare, unde erai moncher deputat?! Si acum 2 ani si anul trecut s-a scris mult despre ilegalitatile de acolo, insa probabil nu ERA CAMPANIE ELECTORALA!!!Cate date are subsemnatul de la Troleibuzul, nu are tot USR-ul din tara, asa ca nu va mai faceti ca va implicati si dregeti voi busuiocul!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending