Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Cea mai bogată serie de bilete de tratament

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ peste 250 de bunici pleacă la tratament, luna viitoare ■ ridicarea biletelor se face cu programare ■ circa 10% dinte doritori au ajuns anul acesta la băi ■

Bunicii care suferă de diverse afecţiuni pentru care au nevoie de tratament balnear, au primit cea mai generoasă serie de bilete din acest an şi peste 250 de persoane vor beneficia, luna viitoare, de acest drept.

De la începutul anului, biletele de tratament au fost puţine şi rare, cu atît mai mult cu cît pe perioada stării de urgenţă s- a sistat distribuirea acestora, iar staţiunile au fost goale. Acum, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ anunţă că pentru a douăsprezecea serie de tratament din acest an, ce are ca dată de intrare în staţiune perioada 11-16 august, s-au alocat un număr de 257 de bilete.

Acestea sînt în staţiuni cum ar fi Amara, Bălţăteşti, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Saturn, Neptun, Căciulata, Slănic Moldova, Tîrgu Ocna, Tuşnad, Lacu Sărat, Techirghiol, Sovata, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olăneşti, Govora, Buziaş, Pucioasa şi Sarata Monteoru.

Biletele sînt alocate prin aplicaţie informatică, beneficiarii fiind înştiinţaţi telefonic despre repartizarea acestora. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ din Piatra Neamţ şi Roman, cît şi pe pagina de internet a instituţiei,

Bilete de tratament

„Reamintim că ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după o informare telefonică, pe bază de programări, la data stabilită, de luni pînă vineri, între ora 08:30 – 13:00. Informaţii suplimentare privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211.353“, conform unui comunicat al Casei de Pensii Neamţ.

Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar trebuie să depună la sediul CJP Neamţ doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr. 1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute în document, necesare în vederea identificării solicitantului, opţiunilor acestuia şi a categoriei de beneficiar), urmînd ca restul documentelor să fie ataşate cererii la momentul eliberării biletului.

„Pentru prevenirea aglomeraţiei – avînd în vedere condiţiile de siguranţă medicală impuse de prevenirea răspîndirii COVID 19, recomandăm ca aceste cereri să fie transmise prin poştă (letrică) sau poştă electronică, la una din următoarele aderse de email: silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja./cnpp.ro“, mai anunţă Casa de Pensii Neamţ.

Mai trebuie spus faptul că de la începutul anului şi pînă la acest moment 4.766 de nemţeni au depus cerere pentru obţinerea unui astfel de bilet de tratament, dar numai 530 de persoane au ş ajuns la tratament, adică undeva în jurul a 10% dintre solicitanţi.

Advertisement
Trending