Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Beat, a dat cu capul de… remorca cu lemne

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat de 48 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost victima unui accident mai puţin obişnuit, pe 15 ianuarie. În timp ce mergea pe un trotuar acesta s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de… lemnele din remorca unui autovehicul. În final, bărbatul a ajuns la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea localui accidentului.

“La data de 15 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați de către cadrele medicale cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un bărbat care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce bărbatul de 48 de ani, din Pipirig, se afla pe trotuar, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit cu capul de lemnele încărcate într-un ansamblu de vehicule, care se deplasa pe strada Ion Creangă, din direcția Humulești – Poiana Teiului.

În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni la nivelul capului, fapt pentru care, după aproximativ o oră s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiști, ansamblul de vehicule a fost identificat iar conducătorul, un bărbat de 35 de ani, din Petricani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cazul pietonului, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au transmis poliţiştii nemţeni.

Advertisement
Trending