Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Bătăuşi băgaţi la beci

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ patru tineri au fost băgaţi la „Beciul domnesc“ după ce au luat la bătaie tot ce au întîlnit în cale ■ au distrus şi un autoturism ■

Patru indivizi, între care şi un minor de 17 ani, din Valea Ursului, au fost încătuşaţi după ce au luat la bătaie tot ce au întîlnit în cale şi au distrus maşina unui tînăr care trecea întîmplător prin zonă.

Pentru depistarea şi încarcerarea lor a fost nevoie şi de intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, precum şi de lucrători de la Jandarmeria Neamţ. S-a întîmplat pe 16 august 2020, cînd oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi de către o femeie de 73 de ani, cu privire la faptul că patru persoane i-au agresat fizic fiul.

Ca reacţie imediată, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, doi tineri fiind identificaţi şi imobilizaţi de anchetatori, ceilalţi reuşind să fugă spre o lizieră de pădure. Imediat au fost alertaţi poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Roman, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale precum şi jandarmi, care au verificat zona, fiind depistaţi şi ceilalţi doi suspecţi.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. „În urma investigaţiilor a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict mai vechi, patru tineri cu vîrste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din Valea Ursului, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, din aceeaşi localitate, avînd asupra lor mai multe obiecte contondente, cu care ar fi distrus ferestrele imobilului“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ.

Întrucît bărbatul nu se afla la domiciliu, cei în cauză ar fi mers la locuinţa mamei sale, unde au pătruns, fără drept, în curtea imobilului şi l-ar fi lovit pe cel căutat cu pumnii, picioarele şi obiectele deţinute asupra lor, părăsind la scurt timp locul faptei.

În continuare, unul dintre indivizi ar fi determinat un tînăr de 25 de ani să oprească autoturismul cu care se deplasa pe un drum din localitate, iar ceilalţi trei ar fi deschis portierele din spate şi ar fi distrus părţile interioare ale vehiculului.

De asemenea, tinerii în cauză s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 46 de ani, unde ar fi pătruns fără drept şi ar fi încercat să-l agreseze. În urma documentării activităţii infracţionale, s-a dispus reţinerea celor patru tineri, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FOTO: generica

Advertisement
Trending