Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Băgat la beci pentru că şi-a bătut concubina

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tînăr în vîrstă de 27 de ani, din Roman, acuzat că şi-a bătut concubina a fost reţinut recent de poliţiştii nemţeni.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tînăr din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, a fost agresată fizic de concubinul său.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, un tînăr de 27 de ani, din Roman, ar fi lovit-o cu pumnii și cu un obiect contondent pe concubina sa, în vîrstă de 40 de ani, din Dulcești. În urma celor întîmplate, femeia a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Cel în cauză a fost identificat imediat de polițiști și condus la sediul poliției. În urma administrării probatoriului, tînărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au comunicat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Advertisement
Trending