Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Arestat pentru că şi-a atacat vecinul cu toporul

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat în vîrstă de 30 de ani, din Bicaz, a fost arestat preventiv de către magistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ după ce a atentat la viaţa unui vecin.

Între cei doi exista o stare tensionată de mai mult timp, iar situaţia a degenerat foarte aproape de sărbătorile pascale. Conflictul dintre combatanţi a escaladat, iar inculpatul, Alin Florin Moldovan, şi-a atacat vecinul pe care l-a lovit cu un topor în cap. Au fost anunţate forţele de ordine, iar pentru fapta sa agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În ce priveşte victima, aceasta a ajuns în stare gravă la spital, iar pentru salvarea vieţii a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ au ajuns la concluzia că viaţa victimei a fost pusă în pericol şi au cerul magistraţilor din cadrul Tribunalului Neamţ privarea de libertate pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Judecătorii au deliberat şi au ajuns la concluzia că pentru faptele sale tînărul trebuie arestat preventiv.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamţ şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului M.F.A. cercetat în dosarul nr. 99/P/2020 al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ, pentru săvîrşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea liniştii publice pentru o perioadă de 30 zile“, conform Tribunalului Neamţ.

Inculpatul nu s-a împăcat cu detenţia şi a atacat decizia instanţei de fond, cerînd clemenţă la Curtea de Apel Bacău.

Advertisement
Trending