Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: Arestat de “mărţişor”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat de 52 de ani, care nu a respectat ordinul de protecţie prin care era obligat să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de mama sa, a fost arestat preventiv de poliţişti chiar pe 1 martie.

“La data de 1 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în incinta locuinței unei femei de 80 de ani, din Bodești, au identificat un bărbat de 52 de ani. Polițiștii au constatat faptul că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de mama sa și locuința acesteia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanţii IPJ Neamţ.

FOTO: generică

Advertisement
Trending