Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: A furat un portofel, un telefon şi o tabletă, doi ani la penitenciar

Știre publicată în urmă cu

în data de

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din Botești, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.         

„La data de 18 ianuarie, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza județului Călărași, un bărbat de 41 de ani, din Botești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză se sustrăgea de la punerea în executare a unui mandat emis de Judecătoria Roman, prin care era condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 26 ianuarie 2019, bărbatul a pătruns fără drept în locuința unei femei din localitatea Botești, de unde a sustras o tabletă, un telefon mobil și un portofel.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Rahova, în vederea executării pedepsei

În activități au fost angrenați polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției orașului Budești din cadrul I.P.J. Călărași precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț”, au comunicat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Advertisement
Trending