Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: A făcut scandal, a dat foc hainelor fostei iubite, s-a dus după gratii

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un localnic din Girov l-a bătut pe tatăl fostei concubine şi a dat foc la hainele femeii ■ o altă răfuială a avut loc la Săvineşti ■

Doi nemţeni au ajuns după gratii după ce enervaţi la culme, şi-au bătut consătenii. Primul caz a avut loc la Girov, protagonist fiind un bărbat de 36 de ani care l-a agresat pe tatăl fostei concubine, a dat foc la hainele femeii şi a agresat un localnic ce a intervenit pentru stingerea incendiului.

S-a întîmplat pe 23 august, cînd oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Turtureşti a izbucnit un conflict în care sînt implicate mai multe persoane. Din cercetări s-a stabilit faptul că, o tînără de 26 de ani, din Piatra Neamţ, s-a deplasat împreună cu tatăl său la locuinţa fostului său concubin de de 36 de ani, din Girov, pentru a-şi recupera unele articole vestimentare.

În acel moment, bărbatul în cauză ar fi scos bunurile în faţa imobilului, unde le-ar fi incendiat, fiind solicitată intervenţia unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

La scurt timp, acesta l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei pe tatăl fostei sale concubine, un pietrean de 58 de ani, dar a luat la bătaie şi un localnic de 51 de ani, care ar fi intervenit pentru a lichida incendiul izbucnit.

Suspectul a fost identificat şi condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, urmînd a fi prezentat în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În alt caz a fost reţinut un bărbat de 30 de ani, care ar fi lovit şi ameninţat un tînăr. S-a întîmplat pe 23 august, dată la care agresorul a fost reţinut pentru săvîrşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi linişti publice. Cercetările au stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, suspectul ar fi provocat scandal şi ar fi agresat fizic, apoi a ameninţat, un tînăr de 25 de ani, în timp ce ambii se aflau pe terasa unui bar din Dumbrava Roşie.

Şi în acest caz agresorul va ajunge la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

FOTO: generica

Advertisement
Trending