Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: A făcut o sesizare pentru o şicanare în trafic, s-a aflat că era…drogat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un pietrean de 32 de ani, care a vrut să reclame la poliţie ceva nereguli în trafic, s-a ales el însuşi cu dosar penal după ce oamenii legii au constatat că era drogat.

Totul a avut loc pe 6 mai, cînd cadrele de la Sectia de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizate de un pietrean, care a susţinut că a fost şicanat în trafic în timp ce se deplasa pe DN 15.

Întrucît conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mişcări şi vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicînd o valoare pozitivă pentru cannabis.

A fost condus la centrul de permanenţă unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor stupefiante. El s-a ales cu dosar pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeaşi zi, oamenii legii au dat în trafic de un bărbat de 31 de ani, din Moldoveni, în timp ce conducea un autoturism pe E 85, la Horia deşi nu avea voie.

S-a stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule şi s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

FOTO: generica

Advertisement
Trending