Contactează-ne

Actualitate

Neamţ: A dat maşina cuiva fără permis, are probleme

Știre publicată în urmă cu

în data de

O femeie în vîrstă de 33 de ani, din Girov, care i-a încredinţat maşina spre a o conduce cuiva deşi ştia că nu are permis de conducere, are de dat explicaţii în faţa oamenilor legii.

“La data de 7 martie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din Ialomiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 D, în localitatea Girov.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a stabilit faptul că o femeie, de 33 de ani, din Girov, pasageră în acelaşi autoturism, i l-ar fi încredinţat pentru a-l conduce, deşi cunoştea faptul că nu acesta nu posedă permis de conducere.

Cei doi sînt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Advertisement
Trending