Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

„Ne trebuie un antrenor profesionist“

Știre publicată în urmă cu

în data de

• interviu cu Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlaul Piatra Neamt • oficialul pietrean a declarat ca saptamîna viitoare se va sti noul antrenor • „Trebuie sa impuna aceeasi dorinta de victorie si jucatorilor, iar acestia sa-si dea sufletul pentru culorile clubului“, a mai afirmat Stefan •

Gheorghe Stefan a spus ca, saptamîna viitoare, Ceahlaul va avea un nou antrenor principal, dupa despartirea pe cale amiabila de Aurel Sunda, ultimul din cvintetul folosit de galben-negri din iunie 2006. Acesta a precizat ca luni sau marti va discuta cu un tehnician la Bucuresti, pentru ca abia dupa semnarea unui contract sa faca public numele acestuia, cel mai tîrziu la finalul saptamînii viitoare. Reamintim ca antrenorul Aurel Sunda a renuntat, miercuri, la colaborarea cu Ceahlaul, pentru postul vacant vehiculîndu-se nume ca Bergodi, Giannini, Popa si Hizo.

Reporter: Care ar fi atuurile Ceahlaului atunci cînd oferteaza un antrenor pentru a veni în vara anului 2007 la Piatra Neamt? Gheorghe Stefan: Cred ca principala arma ar fi infrastructura de la Piatra Neamt. Avem un stadion modern, cu tot ceea ce este necesar unei echipe sa faca performanta. Oricine ar vrea sa lucreze avînd posibilitatea de a folosi o asemenea baza sportiva. Cred ca nu ma hazardez cînd spun ca avem stadionul cu cea mai buna infrastructura din România. Rep.: Cum ar arata antrenorul potrivit pentru Ceahlaul în acest moment? G.S.: Ne trebuie un antrenor profesionist, care sa vina la Ceahlaul cu gîndul de a face performanta. Daca el este profesionist, sigur si echipa va functiona. De asemenea, trebuie sa îsi doreasca înca de la primul meci sa învinga orice adversar din România. Trebuie sa impuna aceeasi dorinta de victorie si jucatorilor, iar acestia trebuie sa-si dea sufletul pentru culorile clubului din Piatra Neamt. Rep.: Preferati un antrenor român sau un antrenor strain? G.S.: Sincer sa fiu nu ma intereseaza ce nationalitate are, atîta timp cît are calitatile necesare sa faca din Ceahlaul o formatie competitiva. Important este sa vina cu sufletul deschis, sa îsi doreasca sa munceasca si sa vrea sa cîstige mereu. Rep.: Din iunie 2006 si pîna acum au plecat de la Ceahlaul Barbu, Stoica, Moldovan, Marin si Sunda. Pe care din ei îl regretati cel mai mult? G.S.: Pot spune ca îi regret pe toti la fel de mult. Sînt oameni cu caracter, iar din punct de vedere fotbalistic, buni cunoscatori. Toti au vrut binele Ceahlaului, dar, din pacate, rezultatul final a fost cel pe care îl stie toata lumea. Le urez succes pe mai departe. Rep.: Care este jucatorul adus în anul competitional 2006-2007 care v-a placut si pe care nu l-ati da de la echipa? G.S.: Nu pot vorbi de un jucator preferat acum. Orice fotbalist care primeste o oferta tentanta de la un club mai puternic sigur pleaca, mai ales cînd si clubul care îl vinde are de cîstigat. Oricum, avem nevoie de jucatori care sa puna umarul la formarea unei noi formatii la Ceahlaul. Sper ca sa îi gasim pe cei care sa readuca echipa acolo unde îi este locul în prima liga si nu unde am terminat ultimul campionat. Rep.: Cînd va avea Ceahlaul un nou antrenor? G.S.: Sper sa fac public numele sau saptamîna viitoare. Pîna atunci, toate sînt numai zvonuri si supozitii.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending