Contactează-ne

Actualitate

Natura s-a dezlănțuit în câteva zone din județul Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în fața cimitirului din Roman o creangă de copac a căzut peste un autoturism ■ în el se aflau un bărbat și o femeie ■ autovehiculul a fost avariat destul de serios ■ mii de consumatori au rămas fără curent electric ■

Furtuna din după-amiaza zilei de 11 iulie 2023 a provocat, într-un interval de timp destul de mic, destule probleme. Într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“ Neamț au fost precizate efectele acestui fenomen meteorologic destul de frecvent în această vară.

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase, forțe și mijloace de intervenție de la ISU Neamț și serviciile voluntare au intervenit în localitățile Bârgăuani, Bozieni, Dragomirești, Făurei, Gherăești, Răucești și Războieni, pentru degajarea unor arbori căzuți pe firele de electricitate și pe partea carosabilă.

În municipiul Roman, pompierii militari împreună cu membri ai serviciului voluntar au intervenit pe strada Mihai Viteazul (în zona Cimitirului Central – n.r.) pentru degajarea unor crengi căzute peste un autoturism staționat. În momentul în care au căzut crengile peste mașină, în ea se aflau două persoane.

Un bărbat s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. După ce au fost îndepărtate crengile, din autoturism a fost evacuată și o femeie de aproximativ 55 de ani. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, se precizează în comunicatul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“ Neamț.

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo, Delgaz Grid a informat că pe 11 iulie, la ora 18:00, localitățile Grumăzești, Toplița, Târpești, Țolici, Oșlobeni, Ghigoiești, Bahna Mare și Botești sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, iar 3.769 de consumatori nu sunt alimentați, lucrându-se pentru remedierea defecțiunilor.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending