Contactează-ne

Actualitate

Municipiul, din nou fără apă timp de vreo șapte ore

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în ziua de 7 noiembrie, între ora 10 și 17, serviciul de alimentare cu apă va fi sistat ■ cauza o reprezintă lucrările de decuplare a unei conducte de aducțiune ■

Romașcanii s-au obișnuit cu opririle frecvente ale apei. Un anunț publicat pe site-ul ApaServ îi informează pe clienți că orașul nu va avea apă, în ziua de 7 decembrie, între orele 10 și 17, din cauza decuplării unei rețele vechi, care alimenta zona industrială.

„Este vorba despre o lucrare care era programată în urmă cu două săptămâni, dar a trebuit replanificată, din cauza timpului nefavorabil. Conducta se află în spatele fostei societăți UMARO, în zona benzinăriei SOCAR și este una foarte veche, la care în ultimele două săptămâni au fost câteva avarii majore.

Ea alimentează consumatorii din zona industrială a municipiului și trebuie scoasă de sub presiune. Pentru înlocuirea ei trebuie oprită apa în tot orașul, dar sperăm că odată scoasă de sub presiune se vor mai diminua și pierderile de apă. Romașcanii sunt rugați să-și facă provizii de apă, pentru perioada întreruperii”, a declarat viceprimarul Radu Samson.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending