Contactează-ne

Advertorial

”Moţiunea de cenzură este despre PSD contra români”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ consideră senatorul PNL de Neamţ Eugen Ţapu

Senatorul PNL de Neamţ, Eugen Ţapu, a declarat că moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban este un fals exerciţiu democratic şi că social-democraţii se tem şi de alegeri anticipate, dar şi de alegerea primarilor din două tururi.

“Moţiunea de cenzură depusă de PSD este un fals exerciţiu democratic, care demonstrează, din nou, că PSD este un partid incapabil să se reformeze şi nu înţelege voinţa românilor. PSD nu serveşte interesul public, ci doar interesul baronilor săi. PSD se teme acum şi de alegeri anticipate, dar şi de alegerea primarilor în două tururi, chiar dacă 80% dintre români s-au pronunţat în favoarea acestei decizii asumate de Guvernul Orban.

De fapt, asistăm la o confruntare nu între PSD şi PNL, ci între PSD şi români, încă un act de sfidare. PNL îşi va continua programul de guvernare şi angajamentele asumate şi va ţine cont întotdeauna de voinţa majorităţii românilor, indiferent de cîte piedici va încerca să pună PSD”, a declarat Eugen Ţapu Nazare, vicelider al Grupului PNL din Senat.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. V.Vasile

    8 februarie 2020 at 9:34 AM

    Am mai spus si o mai spun, in context corect cred ca este, cetatenii Romaniei ! Repetati ca papagalii, pentru sau impotriva romanilor, la fel si seful statului in sus, seful statului in jos, mai bine lecturati constitutia si atentie la ,,seful statului,, cum si-a aruncat paltonul pe masina acusi va arunca si prosopul…,,

    P.S. , nu mai poti tu si ai tai de bunastarea ,,romanilor,, ! Inchei cu vorba turcului, hai s….r !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending