Contactează-ne

Actualitate

MONSTRU ÎNCĂTUŞAT. Pentru bani, şi-a expus propria fiică la acte de agresiune sexuală comise de alţi bărbaţi, iar pe restul copiilor i-a obligat să cerşească

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Neamţ, a fost arestat preventiv, pe 27 ianuarie, fiind acuzat de trafic de minori şi agresiune sexuală.

Conform anchetatorilor, bărbatul  şi-a “vândut” în scop sexual propria fiică, pe care a expus-o prin constrângere unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați,  obținând în acest mod sume de bani, iar pe restul copiilor, uzând de violenţa fizică, i-a obligat să cerşească, însuşindu-şi sumele obţinute.

“La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism– B.T. Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic  de minori și agresiune sexuală.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani,  profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta.

De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați,  obținând în acest mod sume de bani.

4 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astăzi, 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

FOTO: generică

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending