Contactează-ne

Actualitate

”Monitorul de Neamț și Roman” , promovat în spațiul francofon

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ articolul ”Daria, cartea care a creat o prietenie”, a fost promovat de traducătoarea Gabrielle Sava pe pagina sa de facebook ■ aceasta, la cererea urmăritorilor activități sale literare, a tradus articolul în limba franceză ■ și scriitoarea Violeta Lăcătușu a trimis articolul în Canada ■

Apariția, duminică 17 martie, a articolului ”Daria, cartea care a creat o prietenie”, publicat în ”Monitorul de Neamț și Roman” a avut darul să o determine pe traducătoarea de origine română, Danielle Sava, să facă într-o postare pe pagina de Facebook un comentariu succint, dar foarte important, ca instrument de promovare a unuia dintre cele mai vechi și apreciate ziare din județul Neamț. ”Pentru prieteni, dar și pentru cei care își pun, pur și simplu, întrebări despre mine, cu recunoștință pentru acest articol”. Cuvinte simple, din sufletul unei profesioniste în ale traducerii celor mai relevante opere ale literaturii române. 

Și Violeta Lăcătușu, autoarea romanului ”Daria”, tradus în limba franceză de Gabrielle Sava, ne-a mulțumit pentru promovare, spunându-ne și ea că a trimis conținutul articolului în Canada.

Articolul a fost tradus integral în limba franceză, pentru uzul publicului francofon. 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending