Contactează-ne

Actualitate

Misiuni executate de polițiști

Știre publicată în urmă cu

în data de

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a transmis că, pe data de 9 iulie 2024, cadrele Poliției municipiului Roman au pus în executare un mandat, emis pe numele unei tinere în vârstă de 26 de ani, din orașul de la confluența râurilor Moldova și Siret.

Judecătoria Târgu-Mureș a condamnato la o pedeapsă privativă de libertate de un an și opt luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei stabilite de magistrații mureșeni.

Tot marți, 9 iulie, cadrele de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Neamț și Biroului de Siguranță Școlară Neamț au desfășurat activități informativ-preventive la tabăra de copii organizată la Parohia Coborârea Sfântului Duh din localitatea Adjudeni.

Cei aproximativ de 430 de copii prezenți au purtat discuții cu polițiștii, tema fiind măsurile pe care trebuie să le respecte pentru a avea o vacanță în siguranță. De asemenea, cei mici au putut admira exerciții demonstrative pe care oamenii în uniformă le-au executat folosind câinii polițiști.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending