Contactează-ne

Actualitate

Minor, tâlhar la doar 14 ani

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ acesta a amenințat doi copii, care se jucau în fața blocului ■ tâlharul l-a deposedat pe unul dintre ei de 35 de lei ■ judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru tâlhar ■

La vremea când colegii lui erau preocupați de examenul de admitere în liceu ori se bucură de vacanță, un minor în vârstă de 14 ani a tâlhărit un copil de 12 ani, în fața blocului în care acesta locuia. Prezentat Judecătoriei Roman, magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Neamț, jaful s-a produs în ziua de 18 iunie 2023, când cadrele Poliției municipiului Roman au fost sesizate, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Din cercetările efectuate a reieșit că minorul de 12 ani, se afla împreună cu altul, de aceeași vârstă, în fața unui imobil din municipiul Roman.

Aici a fost amenințat cu acte de violență de un minor de 14 ani, care, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deținea asupra sa, deposedându-l de suma de 35 de lei. Minorul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, având în vedere că arestul de la Piatra Neamț se află în renovare. Conform Noului Cod Penal, autorul riscă o pedeapsă cuprinsă între1 an și 6 luni și 5 ani de detenție.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending