Contactează-ne

Actualitate

Mâţele negre, locul I la rugby pe nisip

Știre publicată în urmă cu

în data de

Mâțezele negre au obținut locul I la competiția desfășurată în București, sub patronajul Federației Române de Rugby, „ – ”. Nouă echipe, U12 și U14, s-au înscris în competiția desfășurata pe nisip, în complexul Therme București. Timp de două zile, mici rugbyști de la RC Venus RIFIL 1991, ACS Rugby București, CS Brenndorf, RC Antonio JR (U12) și CS Metrorex, PCE Ilfov, CS Șoimii Câmpia Turzii, CSM Oltenița, ACSO Viitorul Pantelimon și CS Brenndorf (U14) au participat la cea mai antrenantă competiție de rugby pe plajă pentru cei mici. ”Hai să adunăm gramadă și să îi susținem pe micii rugbyști”, a fost indemnul organizatorilor.

Profesorul Eusebiu Popa a declarat: ”Cantonamentul de la Eforie Sud, din luna iunie, a fost benefic pentru Therme Heroes Sand Junior Rugby Beach. Antrenamentele pe nisip ne-au ajutat foarte mult! Patru victorii din 5 meciuri. Sunt mulțumit de evoluția fetelor. Povestea continu, rugbyul formează, dar și educă.  Mulțumim partenerului oficial și mobilitate RIFIL, doamnei Valerica Leonte și Olmo Falco, dar și partenerilor financiari: Temad România, Dinamic 92, Grup Tce 3 Brazi, Chimcomplex Borzesti. Sponsorilor tehnici: Vitamin Aqua, Vitanimix, Promotop Iași, Albini Prassa, Cerbis România și primăriilor Bodești, Pipirig și Vânători Neamț. Sezonul a început mai greu pentru noi, deoarece avem două jucătoare care au trecut prin emoțiile testării naționale, iar școala are prioritate! Au intrat la Colegiul de Informatică și Colegiul Național Gheorghe Asachi. De acum ne așteaptă Timișoara, iar echipa este completă și în formă. Antrenamentele continuă la Bodești, sita cerne în permanență. Suntem pentru principiul: Calitate Nu Cantitate!”

Și ”Stejarii” au intrat în jocul copiilor. Membrii Echipei Naționale de Rugby a României au avut sâmbătă un meci demontratriv, de 30 de minute, la care au participat și copii. Nemțeanca Adelina Turică a fost selectată să joace cu Stejarii. Bucuria a fost pe măsură!

Lotul actual este format din: Paula Ciorobâtcă, Karina Lamatic, Izabela Barna, Maria Fulga, Amalia Buftea, Alexandra Popa, Adelina Turică, Ayana Pascal, Georgiana Dobrică, Amalia Creangă, Ioana Ciobanu și Camelia Brihuneț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending