Contactează-ne

Actualitate

Marţi, trei ceasuri rele. Trei accidente în interval de trei ore, patru victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Trei accidente rutiere, soldate cu patru victime, s-au produs marţi, 20 decembrie, în interval de doar trei ore.

Primul eveniment rutier nedorit a avut loc în jurul orei 11.45, îpe o stradă din Târgu Neamţ. au fost implicate trei autoturisme şi au rezultat două victime, două femei de 68, respectiv 75 de ani.

„La data de 20 decembrie, în jurul orei 11:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 B, în localitatea Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 21 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ajuns la intersecția cu strada Ion Creangă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, ce se afla staționat, care la rândul lui ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, staționat în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două femei, de 68 și 75 de ani, pasagere în primul și ultimul autoturism.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Al doilea accident a avut loc la doar 15 minute după primul, pe DN 15 C. A depăşire imprudentă a dus la o coliziune frontală între două autoturisme, iar un bărbat de 40 de ani a fost rănit.

„La data de 20 decembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 C, în afara localității Gîrcina.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 40 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism staționat, semnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism, ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, de 40 de ani.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat purătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Seria neagră a accidentelor rutiere a continuat, în jurul orei 14.30, pe o strădă din Roman o şoferiţă de 41 de ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism şi rezultând o victimă.

„La data de 20 decembrie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Banatului, în Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 41 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 45 de ani, din Roman.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, de 45 de ani.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Ramona Ciofu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending