Contactează-ne

Actualitate

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii nemțeni

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ doi nemțeni au ajuns la Penitenciarul Bacău, fiind condamnați pentru furt calificat și conducere fără permis ■ în cazul unui tânăr, judecătorii au decis înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv ■

În cursul zilei de 27 noiembrie, după cum se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliîie Neamț, pe raza județului au fost puse în executare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea. Unul dintre ele îl viza pe un nemțean în etate de 49 de ani, din Icușești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Tot la data menționată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din Piatra Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Luni, polițiștii din Gârcina au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis pe numele unui tânăr, de 26 de ani, din Alexandru cel Bun, persoană față de care s-a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. A fost „cazat“ în Arestul Poliției Neamț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending