Contactează-ne

Prima pagină

Macabră descoperire într-o scorbură de pe Cernegura. Morți supecte prin Neamț sunt anchetate

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cadavrul unui vasluian a fost găsit pe culmea împădurită, în scorbura unui arbore ■ un ieșean, care dorea să culeagă vâsc, căderea dintr-un copac i-a fost fatală ■ o bătrână din Hangu a decedat în albia unui pârâu ■

Pe data de 3 decembrie 2023, trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit pe dealul Cernegura, despre acest caz poliţiştii fiind sesizaţi în jurul orei 12.00. Încă nu se ştie cum a ajuns acolo bărbatul şi mai ales cum de a decedat în scorbura unui arbore, urmând ca necropsia să stabileasă cauza morţii.

„O echipă operativă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor, stabilind că aspectele semnalate (decesul persoanei – n.red) se confirmă, identificând un bărbat, de 30 de ani, pentru care, din nefericire, echipajul medical a pronunţat decesul“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Până la acest moment, ancheta a stabilit că persoana decedată este dintr-o localitate din judeţul Vaslui. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, cercetări fiind efectuate pentru infracţiunea de moarte suspectă. Concluziile medico-legale urmau să certifice dacă moartea a survenit din cauze naturale, sau dacă este vorba despre una violentă.

Poliţiştii nemţeni trebuie să stabilească şi circumstanţele în care a murit un bărbat din orașul Bicaz, care avea 43 de ani. Cadavrul acestuia a fost descoperit, tot pe data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 07.00, pe strada Piatra Corbului din oraşul de sub marele baraj construit pe râul Bistriţa.

De o moarte stupidă a avut parte un bărbat din Iaşi, care a decedat pe 4 dembrie 2023, la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Cu o zi în urmă, aflat în comuna nemţeană Dulceşti, ieşeanul s-a urcat într-un copac, dorind să culeagă vâsc. Într-un moment de neatenţie a căzut, fiind transportat la spital în stop cardio-respirator şi comă de gradul patru.

Duminică, seria evenimentelor soldate cu tragedii a fost întregită cu un nedorit incident, petrecut la Hangu. Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, o femeie solicita ajutor medical după ce şi-a găsit mama, în vârstă de 76 de ani, căzută în albia pârâului Sasu. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bătrânei.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending