Contactează-ne

Actualitate

Lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o drujbă în 2023

Știre publicată în urmă cu

în data de

Drujbele moderne sunt concepute pentru a se potrivi condițiilor de lucru specifice tuturor tipurilor de utilizatori. Înainte de a cumpăra un motofierăstrău, întrebați-vă la ce îl veți folosi și cum îl veți folosi. Răspunsurile vă vor ajuta să alegeți dimensiunea și tipul de drujbă potrivite.

 

Ce tip de utilizator sunt?

 

Câtă experiență am în utilizarea unei drujbe? Cât de des voi folosi drujba – în fiecare zi, aproximativ o dată pe lună sau de mai multe ori pe an? O voi folosi în mod profesional sau acasă?

 

Ce fel de tăieri voi face?

 

Pentru ce sarcini voi folosi drujba? Ce dimensiuni de arbori voi tăia cel mai des? Voi tăia lemn de esență moale sau de esență tare? Am nevoie de un motofierăstrău mare sau mic? În ce anotimp voi folosi drujba?

 

De ce mărime de drujbă am nevoie?

 

O drujbă mică este mai ușor de manevrat decât una mare. Dacă drujba este prea grea, vă vor obosi brațele și mâinile, ceea ce reprezintă un risc pentru siguranță pe termen lung.

 

Alegerea dimensiunii potrivite a drujbei pentru tăierea arborilor mari și a lemnului de esență tare

 

Alegeți un motofierăstrău mai mare și mai puternic dacă doriți să tăiați copaci mari, în special arbori de foioase. Dacă modelul este prea mic, drujba va fi supusă la prea mult stres și la o uzură inutilă.

 

De ce lungime de lamă am nevoie?

 

Lungimea potrivită a lamei este determinată de mărimea copacilor și, într-o anumită măsură, de nivelul de experiență al utilizatorului. Dacă știți că veți lucra cu bușteni sau copaci de dimensiuni diferite, este recomandabil să achiziționați cel puțin două dimensiuni diferite de lamă și lanț de drujbă pentru a vă ușura munca atât dumneavoastră, cât și a mașinii. Toate drujbele pot fi echipate cu cel puțin două lungimi diferite de echipament de tăiere.

 

Lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o drujbă:

 

  1. Echilibru

 

Asigurați-vă că drujba are un echilibru bun și că este confortabil de ținut în mână. Ar trebui să vă fie ușor să schimbați prinderea fără ca acesta să se dezechilibreze, ceea ce vă va fi de mare ajutor în timpul lucrului.

 

  1. Siguranță

 

De asemenea, purtați întotdeauna echipament de protecție adecvat atunci când lucrați cu drujba.

 

  1. Întreținere

 

Asigurați-vă că vă întrețineți motofierăstrăul pentru o durată de viață mai lungă. Întreținerea de bază poate fi făcută de dumneavoastră, dar este o idee bună să cereți unui service specializat și autorizat să vă verifice drujba în mod regulat pentru a obține cele mai bune performanțe.

 

Avantajele de a cumpăra o drujbă Husqvarna:

 

  • Eficiență: Motofierăstraiele Husqvarna sunt proiectate ținând cont de nevoile utilizatorului, făcând munca mai ușoară, mai eficientă, confortabilă și mai puțin obositoare.

 

  • Construcție fiabilă: Mașini robuste, puternice și fiabile, cu un nivel ridicat de siguranță.

 

  • Dezactivare ușoară: Datorită sistemului Smart Start, motorul și motorul de pornire au fost proiectate pentru a permite drujbei să pornească rapid și cu un efort minim. Datorită acestor inovații, forța necesară pentru a trage cablul de pornire la o drujbă Husqvarna este redusă cu 60% față de alte motofierăstraie.

 

  • Performanță optimă: Tehnologia Auto Tune optimizează reglajul motorului pentru a oferi cel mai bun reglaj în orice situație: altitudine, temperatură, tip de combustibil etc.

 

 

  • Curățare ușoară a filtrelor: Air Injection este un sistem centrifugal de purificare a aerului care reduce uzura mecanică și nevoia de curățare frecventă a filtrelor. Acest lucru face posibilă funcționarea la intervale mai lungi de timp fără a fi nevoie de lucrări de întreținere.

 

  • Mai puține vibrații: Sistemul Low Vib favorizează utilizarea eficientă a amortizoarelor antivibrații care absorb vibrațiile produse de mașină, reducând astfel oboseala mâinilor la o drujbă Husqvarna.
Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending