Contactează-ne

Actualitate

Lucrări finalizate la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ investiția de 7.074.216 lei a fost finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 ■ proiectul a inclus reabilitarea și modernizarea Corpului B al școlii și a sălii de sport ■ au fost achiziționate dotări pentru săli și laboratoare: echipamente moderne, inclusiv IT și instrumente muzicale, menite să îmbunătățească calitatea actului educațional ■

Conducerea administrației din Roman a anunțat finalizarea unei noi investiții cu fonduri europene la Școala Gimnazială ”Sergiu Celibidache”, la inaugurare participând primarul Leonard Achiriloaei. ”Am făcut încă un pas important pentru educația din municipiul Roman, cu ocazia finalizării proiectului de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii educaționale la Școala de Artă <<Sergiu Celibidache>>.

Această investiție, cu o valoare totală de 7.074.216 lei, finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, reprezintă un pas important pentru viitorul educației în municipiul nostru. Proiectul a inclus reabilitarea și modernizarea Corpului B al școlii și a sălii de sport, cu lucrări ce au vizat izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei, refacerea tencuielilor și igienizarea spațiilor interioare.

Am reușit să achiziționăm dotările necesare pentru sălile de clasă și laboratoare – echipamente moderne, inclusiv IT și instrumente muzicale, menite să îmbunătățească semnificativ calitatea actului educațional. De asemenea, s-au realizat investiții importante pentru creșterea confortului termic și funcțional al clădirilor, inclusiv amenajarea grupurilor sanitare conform normelor în vigoare.

Spațiile au fost adaptate și pentru persoanele cu dizabilități”, a declarat la inaugurare primarul Leonard Achiriloaei, care a mulțumit tuturor celor implicați în acest proiect – specialiști, constructori, proiectanți, dând asigurări că la Roman astfel de investiții în educație vor continua, astfel încât fiecare copil din municipiu să aibă acces la un mediu educațional modern și de calitate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending