Contactează-ne

Actualitate

Locuri de muncă vacante și la stat, și în sistemul privat

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în sistemul bugetar sunt libere 18 locuri de muncă ■ firmele private au nevoie de 562 de oameni calificați în diverse meserii ■

Și în această săptămână cei interesați de un loc liber de muncă, fie în sistemul bugetar, fie în cel privat, au destule opțiuni. Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Secuieni are nevoie de un medic veterinar și de un referent de specialitate, cu expertiză în domeniul achizițiilor publice.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Roznov este în căutarea unui asistent medical generalist și a unui muncitor necalificat. Spitalul Municipal de Urgență Roman are nevoie de un asistent medical generalist, debutant. Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia are nevoie de un îngrijitor.

Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Asisi” din Roman caută un administrator de patrimoniu. Primăria din comuna Poaina Teiului are nevoie de un șofer pentru microbuzul școlar. Serviciul Județean de Ambulanță are vacant un post de  medic specialist în medicină de urgență și de un șofer pentru ambulanță.

Primăria comunei Icușești vrea să angajeze un muncitor necalificat și un șofer, care să conducă utilaje grele. Primăria comunei Dragomnirești este, în continuare, în căutarea unui îngrijitor de spații verzi, iar cea din Pângărați caută un șofer. Colegiul Național ”Petru Rareș” are nevoie de un îngrijitor.

Primăria Alexandru cel Bun vrea să angajeze un șofer pentru microbuzul școlar, iar Spitalul Municipal de Urgență Roman este în căutarea a 3 îngrijitori de curățenie. Firmele din județ au vacante un număr de 562 locuri de muncă, în cele mai diverse meserii, din care 273 în Piatra Neamț și zonă, 192 în Roman și 97 la Târgu Neamț.

 

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending