Contactează-ne

Actualitate

Locuri de muncă în sistemul bugetar și privat

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în sistemul privat sunt anunțate ca fiind libere 1.022 de posturi la diverse societăți comerciale ■ la stat, în această săptămână, sunt 17 job-uri ■

Deși firmele private din județul Neamț oferă și săptămâna aceasta 1.022 de locuri de muncă în cele mai diverse domenii, cele mai căutate job-uri sunt tot cele de la stat, fiind libere în sistemul bugetar 17 posturi. Stațiunea de Cercetare Agricolă Secuieni caută un tehnician zootehnist, un auditor intern și un referent de specialitate gradul II, expert în achiziții publice.

Serviciul de Ambulanță Neamț se află în căutarea unui medic primar de medicină de familie. Complexul rezidențial de servicii sociale ”Barbara Stamm” Păstrăveni caută un terapeut ocupațional debutant și un municitor calificat (electrician). Administrația Națională a Rezervelor de Stat Bistrița (Neamț) este în căutarea unui pompier.

Primăria Gherăești vrea să angajeze un buldoexcavatorist, iar Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț un inginer chimist. Școala Gimnazială ”Regina Maria” Bicaz are nevoie de în îngrijitor, iar Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” Horia de un muncitor necalificat. Centrul de Transfuzii Sanguine Neamț este în căutarea unui medic specialist.

Spitalul Municipal de Urgență Roman are vacant un post de economist 1, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamț de un șofer. Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” Săbăoani are nevoie de un îngrijitor. Spitalul Județean de Urgență Neamț anunță ca fiind vacant postul de manager.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending