Contactează-ne

Actualitate

Locuri de muncă disponibile în mediul privat și la stat

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în sistemul privat sunt libere în această săptămână 740 de locuri, din care 440 în Piatra Neamț , 230 la Roman și 70 la Târgu Neamț  n instituțiile bugetare au anunțat  37 de locuri de muncă ■

Și în săptămâna 17-22 iunie în sistemul privat sunt disponibile nu mai puțin de 740 locuri de muncă, din care cele mai multe la Piatra Neamț, respectiv 440 joburi, în cele mai diverse meserii. În Roman și zonă sunt anunțate ca fiind vacante în sistemul privat un număr de 230 locuri de muncă, iar în Târgu Neamț și zonă 70 locuri de muncă.

Și în sistemul bugetar pot fi ocupate 37 de posturi,  anunțate de diverse instituții  ca fiind vacante.

Astfel, Spitalul Municipal de Urgență din Roman a scos la concurs un post de asistent medical generalist și un post de îngrijitor . Serviciul Județean de Ambulanță  anunță ca fiind  temporar vacant un post de asistent medical debutant. Și Direcția Municipală Locato din cadrul Primăriei Roman anunță angajarea, prin concurs,  a unui post de inspector de specialitate, a unui electrician, a unui casier și a unui șef de formație.Și Direcția de asistență socială din cadrul Primăriei Roman anunță ca fiind vacant un post de infirmier.

Oficiul de cadastru și publicitate imobiliară Neamț are nevoie de un consilier cadastru pe o perioadă nedeterminată.

Liceul cu Program Sportiv Roman vrea să angajeze un îngrijitor.

La Spitalul Municipal de Urgență din Piatra Neamț sunt scoase la concurs: un post de medic rezident anul V, specialitatea obstetrică- ginecologie, două posturi de infirmier și 5 posturi de îngrijitor. Aceeași unitate spitalicească are nevoie de un post de economist debutant, specialitatea științe economice și de o spălătoreasă cu studii gimnaziale.

Școala gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț are vacant un post de administrator patrimoniu. La Școala Gimnazială Gâdinți este liber postul de secretar.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț are nevoie de un logoped, grad profesional principal, de un îngrijitor, grad profesional practicant, de un șef de centru, de un instructor educator pentru activități de resocializare, de un kinetoterapeut grad professional principal, de un asistent social, grad profesional principal.

Colegiul Tehnic Forestier Piatra Neamț are liber un post de administrator financiar.Spitalul de pneumoftiziologie Bisericani  are liber un post de îngrijitor,două posturi de  infimiere(debutante), de un post muncitor necalificat și de un bucătar. Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Secuieni  are nevoie de un technician zootehnist și de un cercetător științific gradul al II-lea.

.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending