Contactează-ne

Actualitate

Liderul Europol Neamț, Ioan Cănărău, retrogradat și pus să învațe cum se acordă primul ajutor

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ după 29 de ani de muncă, în stradă, Ioan Cănărău a fost trimis să învețe modul în care se acordă primul ajutor ■ asta după ce a fost retrogradat la funcția inferioară de agent IV ■

Liderul Sindicatului Europol Neamț, Ioan Cănărău, consideră, într-un comentariu cu tentă ironică că este hărțuit de către conducerea Inspectoratului de Poliție și că  acțiunile constante de umilire a sa continuă. Ieri, polițistul a ilustrat pe pagina de Facebook a filialei județene Europol ultimele metode din ceea c ear fi hărțuirea psihică a sa, anunțând că a fost retrogradat profesional. Iată conținutul postării.

„Când «echipa mangerială» de la vârful IPJ Neamț face treabă, face treabă, trebuie să recunoaștem!”, își începe, ironic, relatarea sindicalistul, care continuă să ne informeze la ce cursuri de „înaltă pregătire profesională” este trimis, după 29 ani de activitate în stradă.

„Polițistul «debutant» Cănărău Ioan, trecut recent în funcția inferioară de Agent IV, a fost trimis la cursuri de prim-ajutor, acum la început de carieră. Șeful IPJ Neamț, grijuliu, de altfel, cu polițistul pe care-l hărțuiește încontinuu cu cercetări disciplinare, s-a gândit că ar fi potrivit ca agentul de poliție să «debuteze» în meseria de om al legi, cu niște cursuri de prim ajutor!

Nu-i cam târziu, domnule comisar șef  Osoianu Mihai Iulian? În 29 de ani de viață de polițist în stradă să-l pregătiți abia acum?”, întreabă retoric sindicalistul, care apoi se consolează cu remarca: „vorba ceea, niciodată nu-i prea târziu, pentru nimic!”, ca apoi să continuie, în nota caracteristică, cu o enumerare a calvarului psihic la care este supus:

„Nici pentru abuzuri, nici pentru hărțuieli, nici pentru salarii de excelență pentru polițiștii dovediți infractori, ș.a.m.d! Cum nu-i târziu nici pentru o justiție dreaptă, divină, penală, numai să fie!”, conchide sindicalistul. Pare sătul de meschinăriile la care a fost supus sau pe care le-a constatat în anii de luptă sindicală.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending