Contactează-ne

Actualitate

Liderii liberali nemţeni, întâlnire cu ministrul educaţiei pentru proiectele de investiţii în sistemul educaţional

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, a participat la o întâlnire de lucru cu Ministrul Educaţiei pentru a discuta despre stadiul proiectelor din Neamț, finanțate prin PNRR, care au un impact semnificativ asupra consolidării sistemului educațional din județ:

Ieri am fost la Ministerul Educației, alături de domnul senator Eugen Tapu Nazare și de domnul deputat Laurențiu Leoreanu.

Am avut o întâlnire foarte productivă cu doamna ministru Ligia Deca, pentru a discuta despre stadiul proiectelor din Neamț, finanțate prin PNRR, care au un impact semnificativ asupra consolidării sistemului educațional din județul nostru.

✅ Principalele subiecte pe care le-am abordat au inclus programul “Masă caldă”, alocarea de fonduri pentru mobilier și echipamente digitale ce vor ajunge în județul Neamț în curând, noile laboratoare de specialitate moderne și implementarea proiectelor de grădinițe.

Fondurile europene care ajung la noi prin âPNRR reprezintă o oportunitate semnificativă pentru îmbunătățirea infrastructurii și calității educației din comunitatea noastră.

 

🟡 De asemenea, am discutat şi despre sesiunea de apeluri viitoare, pentru a-i informa corespunzător pe domnii primari și directori de instituții educaționale, să aplice în număr cât mai mare, cu proiecte necesare în şcolile nemțene.

Ne dorim condiții perfornante pentru toți elevii din județul Neamț, unde educația se află în topul priorităților noastre administrative.

 

Mă bucur că doamna ministru Ligia Deca se implică cu mult devotament în domeniul pe care îl reprezintă și a adus soluții inovatoare pentru sistemul nostru de învățământ. ÎI mulțumesc pentru discuția pe care am avut-o şi pentru interesul pe care l-a arătat față necesitățile din învățământul nemțean.

 

Am avut plăcerea, de asemenea, de a  o invita pe doamna ministru într-o vizită de lucru la Neamț, unde ne dorim să o revedem, alături de elevi şi cadre didactice, la începutul anului 2024.

 

🤝 Alături de doamma ministru şi de partenerii noştri de la conducerea unităților de învăţământ nemțene, vom contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului educațional din comunitatea noastră.

 

Investind în educație, investim în viitor!

 

#InvestimÎnEducație #PNRR

#InvestimînNeamț

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending