Contactează-ne

Actualitate

Liberalii din Moldova, ședință cu premierul Ciucă. ”S-au discutat teme legate de potențialul de creștere economică al Regiunii Nord-Est”

Știre publicată în urmă cu

în data de

delegația nemțeană a fost reprezentată de președintele PNL, secretarul de stat George Lazăr, deputatul Dan Laurențiu Leoreanu și senatorul Eugen Țapu Nazarie ■ la întîlnire s-au discutat problemele legate de dezvoltarea județelor din Regiunea de Nord-Est și despre proiectele pe termen lung și mediu ■

O întîlnire regională a conducerii filialelor Partidului Național Liberal din Moldova a avut loc săptămîna trecută, la Suceava. Județul Neamț a fost reprezentat de președintele filialei PNL, George Lazăr, deputatul Dan Laurențiu Leoreanu și senatorul Eugen Țapu Nazarie, la ședință participînd și premierul Nicolae Ciucă.

”Un partid care îți dorește progres ancorat în nevoile directe, reale, regionale, trebuie să fie în permanent contact cu realitatea din teritoriu. Conducerea centrală a Partidului Național Liberal și importanți reprezentanți ai Guvernului României, inclusiv domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, au participat, la Suceava, la întîlnirea regională a filialelor liberale.

Cele din județele Neamț, Bacău, Vaslui, Iași, Suceava, Botoșani. S-au discutat teme legate de potențialul de creștere economică al Regiunii Nord-Est, proiectele pe termen mediu și lung – orientate spre dezvoltarea infrastructurii zonale, stimularea investițiilor, construirea unui plan de intervenție fundamentat pe nevoile directe din aceste județe.

Scopul delegației noastre a fost acela de a corela oportunitățile de dezvoltare ale județului la proiectele regionale și naționale, ultimii ani arătînd importanța Neamțului, atît economic, cît și logistic, iar acest lucru trebuie înțeles și asumat la nivel guvernamental, în perspectiva tuturor investițiilor importante ce urmează să fie realizate în Nord-Estul României”, a declarat deputatul PNL, Dan Laurențiu Leoreanu.

Parlamentarul este de părere că dincolo de orice ambiție politică, viziunea liberală trebuie să fie concentrată pe dezvoltarea Moldovei, regiune neglijată de mai toate guvernările post-decembriste. ”Proiectul pe care l-am început trebuie promovat și continuat, nu doar pe termen scurt, ci cu o viziune clară pentru cel puțin 10 ani de-acum înainte, zona noastră avînd cel mai mare potențial de dezvoltare din România”, a mai spus deputatul nemțean.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending