Contactează-ne

Actualitate

Liberalii au înregimentat un consilier local USR

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Ovidiu Mărtici s-a alăturat echipei liberale a candidatului PNL la fotoliul de primar al Romanului, Laurențiu Leoreanu

Deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, președinte al Organizației PNL Roman, a anunțat pe pagina oficială de socializare intrarea în echipa liberală a consilierului Ovidiu Mărtici, până acum câțiva ani cameraman la postul local de televiziune CNS.

Conform CV său, Ovidiu Mărtici a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universitații din Bacău, dar a preferat ca timp de 15 ani să lucreze în televiziune. Ulterior, consilierul a avut o afacere de familie în domeniul fotografic.

„Mă bucur să văd că oameni bine-intenționați, cărora le pasă, cu adevărat, de orașul nostru și care cred în argumentul lucrului deja demonstrat și înfăptuit, vin către echipa PNL Roman! Salut venirea în rândurile noastre a domnului Ovidiu Mărtici, consilier municipal USR.

Prin integrarea și colaborarea cu echipa consacrată a PNL, va aduce o notă de dinamism în actul administrativ, precum și o contribuție pozitivă la platforma reală și funcțională, democratică și inspirațională existentă, prin proiectele sale”, a precizat viitorul candidat la funcția de primar al municipiului Roman.

Dan Laurențiu Leoreanu este încredințat că va reuși să coaguleze o echipă în care fiecare om să fie valorizat prin contribuția la implementarea de proiecte viabile pentru comunitatea romașcană.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending