Contactează-ne

Actualitate

Liberalii au depus lista pentru alegerile locale de la Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în fruntea listei pentru Consiliul Local se află deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, urmat de primarul în exercițiu, Leonard Achiriloaei ■ sunt și șase dintre actualii consilieri locali ■

Conform unei postări făcută de deputatul Dan Laurențiu Leoreanu pe pagina de Facebook, luni, 22 aprilie 2024, a fost depusă la Biroulul Local de Circumscripție Electorală Roman, care-și are sediul în incinta sediului administrației, listele cu toate candidaturile pentru alegerile locale din data de 9 iunie.

”Alături de colegii din Partidul Național Liberal (PNL) am depus candidaturile, în mod oficial, la Biroul Electoral Local, atât pentru funcția de primar, cât și pentru echipa de consilieri locali. Vreau să mulțumesc celor aproape 8.000 de romașcani care ne-au oferit încrederea lor, fie prin semnături de susținere a candidaturii, fie prin semnături de suport pentru echipa PNL, cea care va așeza municipiul Roman acolo unde merită!

Este o onoare, care vă promit și vă garantez că va fi întoarsă în slujba cetățenilor prin muncă și implicare totală! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, precizează Dan Laurențiu Leoreanu. Potrivit documentului menționat, pe liste sunt trecute numele a 27 de candidați, în tabel precizându-se vârsta, numărul de copii, funcția și locul de muncă.

Evident, în capul listei este înscris numele președintelui PNL Roman, Laurențiu Leoreanu, în vârstă de 59 de ani, tată a doi copii, profesor, în prezent deputat în Parlamentul României, șef al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Pe locul al doilea pe liste este trecut Leonard Achiriloaei, 51 de ani, 2 copii, economist de meserie, în prezent primar al municipiului.

Locul al III-lea pe liste îl ocupă Dana Lăcrămioara Păiuș, 48 de ani, 1 copil, profesor de Limba și literatura franceză, inspector școlar general adjunct la ISJ Neamț, care va începe cel de al treilea mandat, dacă va primi votul romașcanilor. Pe locul al IV-lea este trecut Adrian Alin Tănase, 48 de ani, notar public, 1 copil, care se regăsește pe liste pentru un nou mandat.

Pe locul al VII-lea este înscris numele profesoarei Ioana Roxana Iorga, 48 de ani, căsătorită, 2 copii, director la Colegiul Național ”Roman-Vodă”, iar pe locul al VIII-lea inginerul Constantin Ghica, 64 de ani, un copil, antreprenor la Sistems Management, fost viceprimar al Romanului în primul mandat de primar al deputatului Laurențiu Leoreanu, consilier local aflat la al IV-lea mandat.

Dintre foștii consilieri locali se mai află pe liste Elena Chelmuș, 56 de ani, 2 copii, psiholog, care a mai fost consilier în actualul mandat. Pe locul 21 este trecut pe liste ”proaspătul” liberal, Gheorghe Ovidiu Mărtici, 46 de ani, 2 copii, profesor, antreprenor la Ovimar Studio, trecut, recent în tabăra liberalilor de la USR. Mai pot fi remarcate pe locul 5 Daniela Ichimaș, 55 de ani, 1 copil, asistent medical la SMU Roman, fost pentru o scurtă perioadă director de îngrijiri medicale.

Pe locul al VI-lea este trecut pe liste, Ciprian Meriuță, 38 de ani, 3 copii, medic stomatolog la firma proprie, Dentexpert, cunoscut nu numai romașcanilor, ci și altor români, în urma unei emisiuni la Antena 3, difuzată de Ziua Națională a României, înainte de pandemie, în care a impresionat prin uimitoarele cunoștințe de cultură generală. Lista cuprinde candidați mai puțin cunoscuți, din diverse domeniile de activitate.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending