Contactează-ne

Actualitate

La Roman Plaza, gastronomie rafinată, degustare de vinuri, lansare de meniu

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Restaurant Roman Plaza invită toţi iubitorii de gastronomie rafinată la lansarea noului meniu „a la carte“ ■ combinaţii îndrăzneţe de arome, culori şi texturi culinare sunt transpuse în preparate delicioase ■ relaţii despre exclusivistul eveniment se pot obţine la tel: 0233.742.600 sau 0742.211.200 ■

Într-un ambient intim şi un decor unic inspirat de stilul clasic al secolului al XIX-lea, Restaurant Roman Plaza are deosebita plăcere de a invita sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19. 00, toţi iubitorii de gastronomie rafinată la lansarea noului meniu „a la carte“. Bazat pe consultanţa culinară dintre Henrik Sebok, Master Chef Certificat şi echipa restaurantului Roman Plaza, noul concept de meniu, prezentat într-o formă actualizată, îşi propune să suprindă şi să răsfeţe cele mai pretenţioase gusturi. Combinaţii îndrăzneţe de arome, culori şi texturi culinare sunt transpuse în preparate precum Somon norvegian cu glazură Teriyaki, Magret de raţă sau Vrăbioară de vită. Nu sunt uitaţi nici iubitori de deserturi, care pot alege unul din cele cinci variante pregătite în cel mai mic detaliu. Meniul semnat de Chef Henrik Sebok este completat de o colecţie impresionantă de vinuri româneşti şi internaţionale, care pot fi asociate după preferinţe cu orice preparat, precum şi de o gamă variată de băuturi fine.

În conturarea evenimentului de sâmbătă seara, Restaurant Roman Plaza a pregătit oaspeţilor săi o selecţie de patru preparate şi desert, culese din noul meniu „a la carte“, însoţită de o degustare de vinuri de la Crama Hermeziu. Preţul exclusiv al meniului selectat este 75 de lei şi există posibilitatea rezervării locurilor la masă la unul dintre numerele de tel: 0233. 742. 600 sau 0742. 211. 200. Vă aşteptăm!“, se arată în invitaţia pe care o adrează Restaurant Roman Plaza celor care vor să petreacă o seară plăcută într-un ambient intim şi un decor unic inspirat de stilul clasic al secolului al XIX-lea.

Una din surprizele oferite de noul management al Hotel Roman plaza, este, conform dcnews.ro, cooptarea cunoscutului Chef Henrik Sebok, care va superviza partea culinară, oferind o altă calitate evenimentelor sociale care vor fi găzduite. De origine canadiană, cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul gastronomiei, Sebok a fost, timp de 14 ani, Executive Chef la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, devenit ulterior Sheraton. Înainte de a veni în România, Chef Henrik a lucrat ca Executive Chef şi Executive Sous – Chef atât în restaurante independente de fine dining, cât şi în lanţuri hoteliere sau de restaurante: Chateau Cartier Sheraton Hotel and Club de Golf în Aymler, Quebec, Canada, Il Pescatore Restaurant (Fine Dining 5Diamond) în Ottawa, Canada, The Linderhof Restaurants and Catering. Henry Sebok este primul chef care a introdus conceptul de „live cooking“ în Bucureşti, în 2004, precum şi conceptul de „floating buffet“ (bufet unde preparatele plutesc pe apă în reflexii colorate şi fum de gheaţă carbonică) . A fost invitat pentru demonstraţii în cadrul emisiunii Master Chef, iar în ultima vreme este cunoscut şi prin emisiunea Chefi la cuţite, fiind implicat în jurizările finale.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending