Contactează-ne

Prima pagină

Prințesa Kate Middleton se îmbracă de la Piatra Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ firma Augsburg exportă cu succes eleganța românească ■

”Fabrica noastră Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat, mama…. O afacere de familie…”

Rândurile acestea au fost scrise de Monica Pecheanu Augsburger, pe pagina sa de Facebook, însoțind fotografiile prințesei Kate Middleton, aflată în vizită la Universitatea Nottingham, îmbrăcată într-un elegant costum crem, fabricat la Piatra Neamț, România.

Mama al cărei vis a căpătat un contur foarte clar, după ani de muncă, dedicație și excelență profesională, este doamna Lucia Mătase, inginer textilist, cea care a pus pe picioare fabrica de tricotaje Augsburg în 1990, plecând la drum cu bani împrumutați, și cu patru mașini cumpărate la mâna a doua. Afacerea de familie le include pe fiica sa, om de afaceri și fostă campioană de tenis, precum și pe cele două nepoate, Nadia & Julia, ale căror nume se regăsesc pe firmamentul magazinului firmei. Brandul Tony Augsburger este dedicat liniei de produse masculine, iar Nadia şi Julia pentru linia de produse dedicate femeilor.

Augsburg produce pentru unele dintre cele mai elegante branduri de profil din lume, dar și în nume propriu.

Jurnalista și omul de televiziune Irina Păcurariu marca, plină de bucurie, pe pagina de Facebook nu doar reușita echipei Augsburg, ci și faptul că produsele firmei sunt elegante, dar au și ”prețuri absolut decente, tot ce am luat fiind cashmir și lână, fire prețioase și design impecabil” .

Prințesa de Wales este cunoscută pentru stilul clasic, elegant și discret. Costumul crem, creat și lucrat la Piatra Neamț, a fost exportat pentru o firmă franceză și este prezentat detaliat în Town & Country. Cert este că, în buna tradiție ”Fashion #Kate”, de pe site-ul care vinde compleul, puloverul deja nu mai este disponibil.

Prințesa în vizită la Universitatea Nottingham

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending